CURSUSSEN / WORKSHOPS

 

Mijn enthousiasme voor het vak deel ik graag met anderen. Ik bied hiervoor de mogelijkheid om het atelier inclusief mijn begeleiding te huren voor uw eigen cursus of workshop. Gewoon benieuwd? Zelf uw eigen ramen restaureren? Kinderfeestje of Familiedag? Cursus per dagdeel (ochtend, middag of avond), op het atelier voor maximaal vier personen tegelijk, maar ik kom ook graag op locatie.

Een workshop van een dagdeel op het atelier kost ter kennismaking slechts 75 euro. Hiervoor kunt u met maximaal vier personen op een ochtend, middag of avond kennis maken met het maken van glas-in-lood door het maken van een eenvoudig werkstukje. Inclusief koffie, thee en materialen.

Kinderfeestjes doen wij graag in samenwerking met ouders, maximaal 8 kinderen. We maken (fusen, fusion) dan een schaaltje of object met fuse-glas ( in de oven) dat op een later tijdstip opgehaald kan worden. Prijs op aanvraag, richtprijs per persoon 20 euro. Wilt u uw eigen ontwerp uitwerken? Zelf uw eigen ramen restaureren? Gebruik het dagdeel voor privé-les, de prijs voor atelier en begeleiding blijft het zelfde, materialen worden apart berekend.

Spinveld 19 D, 4815 HR Breda • 076 514 89 97 • 06 51 23 81 27 • info@atelier-voor-glas-in-lood.nl

design: metROB